"Projelerde İade deposu kullanımı"
Yine #endüstriyelmutfak projelerin de çoğu kez atlanılan iade depolarından bahsetmek istiyorum. Eğer 400-500 kişiyi aşan kurum mutfaklarını projelendiriyorsanız mutlaka giriş noktasına yerleştireceğiniz depo sorumlusu veya mal kabul alanına yakın bir noktada iade depo alanı oluşturmanızda fayda var.
Bu alan depoya girmeden önce kontrolden geçemeyen ürünlerin konulacağı, ayrıştırılacağı alanı ifade eder. Bu şekilde ihtiyaç dışı, kontrol şartlarına uymayan ürünleri ayrıştırabilir ve kolayca iade edebilirsiniz.
Eğer bu alanı ayırmazsanız (çoğu kez şahit olmuşumdur.) iade edilecek ürünler sağlam ürünlerin yanına konulacak ve ayrı iade şartlarında sağlam ürünlerle teması artıracaktır.
Doğru proje için iletişim kurabilirsiniz.
Teşekkürler,
Levent Okutan
Mak. Müh.
leventokutan@inoksline.com.tr